Franchisenemer worden

Hoe werkt een franchise van Animal Greetings Benelux?

Animal Greetings Benelux (AGB) is Master van Original Poster Company (OPC is 's werelds toonaangevende wenskaart distributie in franchise verband), is actief in een sector waarde van meer dan 2 miljard euro alleen in het Verenigd Koninkrijk (GCA Report 2014) en ruim 200 miljoen euro alleen al in Nederland.

De eerste AGB franchisenemers zijn gestart begin 1996 en AGB heeft  voor de Nederlandse en Belgische (Vlaanderen) markt een volledig dekkend franchise netwerk.

Sommige franchisenemers willen hun franchise splitsen of na jaren op zoek gaan naar nieuwe zakelijke kansen. Hierdoor ontstaat een enorm potentieel voor de nieuwe eigenaren om in te stappen!

Het kiezen van een franchise-onderneming of het starten van een eigen bedrijf vanuit het niets betekent dat u in de AGB franchise het voordeel heeft van een gevestigde merknaam, een bewezen business model en de ondersteuning vanuit het AGB team krijgt. Maar met een AGB-franchise krijgt u ook een inkomen vanaf de eerste dag want we hebben alleen wederverkoop franchises beschikbaar - franchises die al operationeel zijn.

Deze franchise wederverkoop gebieden zijn al gevestigd, zodat je begint met:

·         een bestaande business

·         voorraad

·         cash flow

·         klanten

·         initiëel uitgebreid ondersteuningsprogramma

·         landelijke ketens op het hoofdkantoor niveau

Dus, ons uitgebreide assortiment van producten van hoge kwaliteit brengt u een inkomen vanaf de eerste dag, terwijl je kunt werken vanuit huis met lage overheadkosten en het maximaliseren van uw winstmarges.

Elk van onze wederverkoop gebieden heeft een andere kostprijs op basis van de grootte van het gebied en de huidige resultaten, maar we zijn blij om u te voorzien van een overzicht van de financiële informatie.

Wat kost een AGB franchise?

• Minimale totale investering van € 25.000 met een persoonlijke investering van € 15.000

• Geen royalty betalingen of jaarlijkse fee’s

• Wij bieden een franchiseovereenkomst periode van vijf jaar met mogelijkheid tot verlenging.Nederlandse Franchise Vereniging

Stichting Wenskaart Nederland